De Nynke Pleats | Kindvriendelijk restaurant Makkum / Piaam

 

 

Te Huur vakantie appartement

Te Huur vakantie appartement

Het voorhuis van De Nynke Pleats is omgebouwd tot een luxe en sfeervol appartement en van alle gemakken voorzien. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust. In de zomer kunt u plaatsnemen in de prachtige tuin.

Op de bovenverdieping vindt u naast een comfortabel 2-persoonsbed een heerlijke jacuzzi, waar u heerlijk in kunt wegdromen.

In de omgeving is er genoeg te doen. Zo is het wel bekende vissersdorp Makkum op nog geen 2 kilometer afstand met diverse winkeltjes en een supermarkt (Jumbo).

Ook het Makkumer strand is vlakbij en in de zomer is het daar heerlijk vertoeven, terwijl u er in de winter lekker kunt uitwaaien. Rondom Piaam is er een museumroute (de Aldfaers Erf Route) en in Workum bevindt zich het welbekende Jopie Huisman Museum.

Wij kunnen fietsen voor u verzorgen die bij aankomst voor u klaar staan!
E-bike, per dag € 25,-
Recreatiefiets, per dag € 15,-

Verder ontvangt u in De Nynke Pleats 10% korting of kunt u eten bestellen en in het appartement laten bezorgen.

De Bruidssuite

De Bruidssuite

In het voorhuis van De Nynke Pleats bevindt zich een romantische bruidssuite met jacuzzi. Hier kan het bruidspaar zich nu een drukke dag heerlijk ontspannen. Na een onvergetelijk feest in De Nynke Pleats is dit natuurlijk de perfecte afsluiting van je trouwdag. Ook als het feest niet in De Nynke Pleats wordt gehouden kan men de bruidssuite vertoeven, natuurlijk met champagne en een heerlijk ontbijt.

Eén nacht € 90,00
Twee nachten € 150,00
Drie nachten € 250,00
Weekend (vrij-ma) € 250,00
Midweek (ma-vrij) € 250,00
Week € 350,00
Ontbijt € 10,00 p.p.

Juli & augustus – week € 400,00, midweek € 300,00.
Inclusief handdoeken en beddengoed.