De Nynke Pleats | Kindvriendelijk restaurant Makkum / Piaam

Themafeesten

berichten-slide-19-feestactie

GROEPSUITJES VOOR GROEPEN VAN 10 TOT 150 PERSONEN
Voor groepen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u met een praam een tochtje maken, zijn er e-bikes te huur en kunt u met een kano of fluisterbootje varen. Maar ook PAINTBALL behoort tot de mogelijkheden!

Daarnaast bieden wij diverse themafeesten met buffet of diner aan. Zoals onderstaand IKHOUVANHOLLAND of FRYSLAN, IKQUIZHET en een Bourgondisch Feest. Maar ook voor.  ‘De meisjes tegen de jongens’, ‘Het feest kan beginnen’ en ‘Bij ons in de Jordaan’ kunt u bij ons terecht.

Ik hou van Friesland / Ik hâld fan Fryslân
Erg leuk voor de Friezen maar zeker ook voor de niet-Friezen. Er wordt zowel Fries als Nederlands gesproken. Een ludieke spelshow gebaseerd op het populaire spel Ik hou van Holland.

Een middag of avond die garant staat voor een ouderwetse gezelligheid. U wordt ingedeeld in twee teams (pompeblêden en de skûtsjes)

Deze groepen gaan tegen elkaar strijden en uiteindelijk zal 1 team de grote winnaar zijn van IK HOU VAN FRIESLAND. De prachtige trofee is een mooie beloning voor de sterkste groep. En kan uiteraard mee naar huis genomen worden.

Onder leiding van een presentator en zijn team (zowel Nederlands als Fries) zult u een oergezellig feest meemaken. Uiteraard allemaal over het prachtige Friesland. Ook bij dit spel zullen de bekende onderdelen zoals quizvraag. Opbiedronde, spellingsspel, verbodenwoordenspel en het doorvertelspel niet ontbreken. Zelfs het verjaardagsspel. Geen ja, geen nee. En het raden en meezingen van bekende nummers komen aan bod.

Ik hou van Holland
Gebaseerd op het RTL4-programma.

Tijdens dit hilarische uitje wordt u groep opgedeeld in 2 teams De Klompen en De Tulpen. Deze teams worden flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemeen Hollandse weetjes. De presentator en zijn team weten het geheel in goede banen te leiden.

Ook bij dit spel zullen de bekende onderdelen zoals quizvraag, opbiedronde, spellingsspel, verboden woordenspel en het doorvertelspel niet ontbreken. Zelfs Het verjaardagsspel, Geen JA, geen NEE en het raden van en meezingen met bekende nummers komen aan bod.

Ik hâld fan Fryslân, Ik Hou van Holland en De Meisjes tegen De Jongens met een 3-gangen buffet.

€ 39,50 P.P. VANAF 20 PERSONEN.
~ inclusief 2 gangenbuffet en amusement ~

De meisjes tegen de jongens
De battle tussen de mannen en de vrouwen!

Bewijs voor eens en voor altijd dat jouw geslacht beter is dan de ander. Bij binnenkomst worden de teams gevormd en wordt het duidelijk dat het menens is. Het mannenteam tegen het vrouwenteam. In een aantal spelrondes wordt duidelijk wie er uiteindelijk het sterkere geslacht zal zijn en met de trofee mee naar huis mag gaan. De bekende mannen & vrouwen vragenronde. Schattingsvragen. Wie ben ik. De woorden maken de ronde en de zinderende muzikale finale zullen bij deze battle niet ontbreken.

Je kunt veel punten verdienen maar ook net zo makkelijk weer verliezen. Onze onpartijdige presentator zal de show op humoristische manier presenteren. En samen met de teams er een hilarische en dynamische spelshow van maken.

De show is geschikt voor een team- en of personeelsuitje, familiefeest, buurtvereniging, maar natuurlijk ook voor een vrijgezellenfeest.

IKQUIZHET
IKQUIZHET: Een gezellige en spannende quiz waarbij uw groep, verdeeld in meerdere teams, tegen elkaar strijd voor de hoofdprijs. Tijdens deze ca. 3,5 uur durende show geniet u tevens van en heerlijk 3-gangenmenu dat als een rode draad door de show loopt.
De show IKQUIZHET bestaat uit meerdere vragenrondes met elk 10 vragen. De vragenrondes zijn thematisch van aard en kunnen gaan over sport, tv, film, geschiedenis etc. En natuurlijk zal de nodige humor niet ontbreken!
~ prijs vanaf 20 personen, incl. amusement en 3-gangenmenu al vanaf €39,95 p.p.~

BOURGONDISCH FEEST
Met een groep van 10 tot maximaal 25 personen zit u aan de stamtafel die geheel in bourgondische stijl is gedekt, zonder bestek, maar wel met alternatieven (creativiteit is gewenst). Het eten staat centraal! Laat u verrassen met dit bijzondere feest!