De Nynke Pleats | Kindvriendelijk restaurant Makkum / Piaam

Sfeervolle vergaderlocatie

Sfeervolle vergaderlocatie

Het weidse uitzicht naar de landerijen zet aan tot groots denken. Een mooie wandeling verzet de gedachten en maakt ruimte voor nieuwe ideeën. De perfecte plek om eens anders de vergadering in te gaan en om met collega’s in een sfeervolle ruimte nieuwe plannen te smeden.

Een workshop, een seminar, vergadering, training of presentatie, in De Nynke Pleats krijgt het net wat extra sfeer. Tussendoor kan er heerlijk een frisse neus worden gehaald tijdens een wandeling in Piaam of op de dijk bij Piaam over het natuurpad naar de vogelkijkhut.

Landelijk en ruimtelijk
In de stal is er ruimte voor een vergadering of workshop tot ongeveer 20 personen, in de grote zaal kan er in theateropstelling wel vergaderd worden met 150 personen.

U bepaalt zelf de indeling en welke ruimte u het meest aanspreekt. In overleg is er veel mogelijk!

Landelijk en rustig

Landelijk en rustig

Daarnaast biedt De Nynke Pleats nog wat extra voordelen waardoor het dé vergaderlocatie van Friesland is. Behalve dat het landelijk gelegen is en erg rustig is, kan de ruimte volledig naar eigen wens worden ingericht. Wij helpen u daar graag bij.

Verder is er genoeg parkeergelegenheid en heeft u geen last van files. Neem vandaag nog contact op via de contactpagina of bel ons op 0515-231707.